Om Cirkus Tværs

Tilbud til børn

I Cirkus Tværs kan man komme lige ind fra gaden og lære cirkus. Det kræver kun at man opfører sig ordentligt, behandler vores udstyr med respekt og overholder de regler vi har på stedet.

 Når man har været her en par gange, er glad for det, og gerne vil fortsætte, så kan man blive medlem. Det koster ikke noget, men kræver at forældrene udfylder en tilmeldingsseddel. Vil man optræde med det man har lært, bliver man, som medlem, inviteret til at deltage i cirkus Tværs´s forestillinger. Vi forventer i så fald at man kommer og øver og overholder de aftaler der bliver lavet. Som medlem/ artist har man både pligter og rettigheder til for eksempel at deltage i turneer, rejser, forestillinger, svømmeture, biografture m.m

Cirkus Tværs bliver støttet af:

Cirkus Tværs Gellerup aarhuskomune

Så længe man overholder de aftaler man har lavet, er man artist i Cirkus Tværs, og det kan man ikke blive for gammel til!

Cirkus Tværs modtager børn fra hele byen, men koncentrerer sit målområde omkring Aarhus vest. Hvis du vil vide eller se noget mere så kig forbi, eller ring eller mail til os. Du må meget gerne tage dine forældre med.

Cirkus Tværs er et gratis tilbud, hvor man kan komme ind fra gaden og lære at lave cirkus. I Cirkus Tværs kan man dyrke alle cirkusdiscipliner som jonglering, et-hjulet cykel, trapez og akrobatik.

Cirkus Tværs er et socio-kulturelt projeket, hvor vi bruger cirkus som værktøj i det pædagogiske og sociale arbejde. Cirkus Tværs har eksisteret siden 1986 og er i dag et fuldt udstyret cirkus.

Vi optræder mange gange om året – Hvor som helst og for (næsten) hvem som helst.
En gang om året tager vi på sommertur og i løbet af året er der også div. weekendturer.  Vi stræber også efter en årlig udlandstur for de ældre af vores artister og vi har optrådt mange steder i Europa bl.a. Tyskland, Belgien ,Bulgarien, Palæstina m.m.

Vores målsætning er ikke at uddanne professionelle artister til det almindelige cirkus, men at bidrage til, at børn og unge får nogle gode værktøjer og forudsætninger for at få en god tilværelse.

Cirkus Tværs er ikke bare en cirkusskole, men et sted, hvor unge får gode sunde værdier og finder ud af, at de kan meget mere, end de på forhånd tror.